Gary Oldman


GaRy OldmAn

:. ?ivotopis
:. Filmografie
:. Plakáty
:. Fotky
:. Chat
:. e-mail

:. Webmaster
:. Ná? banner

Nejlep?í odkazy:
J.K. Rowling
ATLAS
Ankety, náv?tivní knihy, mailformy, poeítadla a CHAT pro Vá? web

Sepultura.wz.cz
hary-potter
Herecká filmografie:

2005   Batman - Zaeátek
2004   Harry Potter a vizeo z Azkabanu
2003   Hoích
           Tiptoes
           100 Greatest Movie Stars, The (TV)
2002   Hire: Beat the Devil, The Interstate 60
2001   Breaking the Silence: The Making of 'Hannibal'
           Dva mu?i a batole
           Hannibal
           Making of a Political Thriller
2000   Kandidáti
1999   Je?i? (TV)
1998   Kouzelný mee / Kouzelný mee - Cesta na Camelot
           Ztraceni ve vesmíru
1997   Air Force One
           Pátý element
1996   Basquiat
1995   ?arlatové písmeno
           ?ílenec z Alcatrazu
1994   Leon
           Nehynoucí láska
1993   "Padlí andilé"
           Pravdivá romance
           Romeo krvácí
1992   Dracula / Drákula
           "Who Was Lee Harvey Oswald?"
1991   Heading Home (TV)
           J.F.K.
1990   Henry & June
           Rosencrantz a Guildenstern jsou mrtvi
           Stav milosti
1989   Chattahoochee
1988   Criminal Law
           Firma
           Track 29
           Velmi si vás vá?íme
1987   Prick Up Your Ears
1986   Sid and Nancy
1985   Honest, Decent & True
1982   Remembrance
1981   Meantime